Ontstoppen Woerden

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Woerden

Ontstoppen Woerden? Bent u rustig aan het afwassen en spoelt het water uit de gootsteen ineens niet meer weg? Of kunt u geen gebruik meer maken van het toilet omdat deze niet meer wegspoelt? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopping.

Vaak zijn afvoerverstoppingen erg vervelend. Wanneer u te maken heeft met een verstopping, kunt u in de meeste gevallen geen gebruik maken van de betreffende afvoer of het toilet. Dit kan veel ongemakken met zich meebrengen.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over het nieuwste apparatuur waarmee zij elke verstopping kunnen verhelpen. Zij kunnen vaak binnen no-time bij u ter plaatse zijn.

Wanneer wij ter plaatse zijn, kunnen onze monteurs snel uw verstopping helpen. In veruit de meeste gevallen zijn wij met 30 minuten al klaar.

Sommige mensen willen zelf hun afvoer of wc ontstoppen. Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Echter is dit in veel gevallen wel een gemakkelijke klus.

Bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsbedrijf? Maak dan een afspraak met Ontstoppen Woerden via 0348 202 970!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Woerden

Services

Ontstoppingsbedrijf Woerden

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0348 202 970

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Woerden. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Woerden.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Woerden en omstreken

Ontstoppingsdienst Woerden

Zit uw gootsteen verstopt en woont u in Woerden? Maakt u zich geen zorgen. Wij kunnen u hierbij helpen! Ontstoppingsbedrijf Woerden kan dit snel en vakkundig voor u oplossen!
Naast dat u ons kunt bereiken voor het verhelpen van verstoppingen, kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren een rioolinspectie of rioolreiniging. Wanneer u een rioolinspectie of -reiniging uitvoert weet u zeker dat de riool en gootsteen weer volledig schoon is. Hierdoor gaan de afvoerbuizen langer mee en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Onze vakmannen zijn uitgerust met speciale machines die elke gootsteenverstopping kunnen opsporen en ontstoppen. Daarnaast beschikken onze ontstoppers over heel wat kennis en ervaring. Hierdoor zijn wij elke verstopping de baas.

Heeft u last van een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- / rioolprobleem? Ontstoppingsdienst Woerden staat voor u klaar! Bel voor een afspraak via 0348 202 970.

Woerden Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Woerden

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Woerden
Afvoer Ontstoppen Woerden

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Veel mensen vinden het lastig om vast te stellen of zij daadwerkelijk last hebben van een verstopping. Een oorzaak hiervan is dat geen enkele verstopping hetzelfde is.
Voorbeelden die wijzen op een verstopping zijn: de gootsteen spoelt niet door, het water blijft in de wastafel staan of het kan gebeuren dat uw toilet niet meer doorspoelt.

Ook is het mogelijk dat u een borrelend geluid hoort uit uw afvoer, wanneer u de wc doortrekt. Of wellicht komt er water uit uw douche omhoog op het moment dat u de douche gebruikt.

Herkent één van de bovenstaande situaties terug in uw eigen situatie? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopping. Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping is.

Verstoppingen zijn vaak lastig om zelf op te lossen omdat veel verstoppingen zich diep in het riool bevinden. Dan zijn professionele machines nodig om het probleem te verhelpen.

De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Woerden helpen u graag. Neem snel contact op om een afspraak te maken. Dit kan via 0348 202 970.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Verstoppingen doen zich voor in allerlei vormen en maten. Ook het proces van hoe verstopping ontstaan kan erg verschillend zijn. Sommige verstoppingen ontstaan abrupt, de andere ontstaan geleidelijk aan.
Er zijn gevallen waarbij het proces erg lang duurt. In deze gevallen ontstaat de verstopping niet direct. Het begint dan met een kleine ophoping. Deze wordt alsmaar groter tot het een blokkade wordt waar geen water meer langs kan stromen.

Het kan ook gebeuren dat er iets voorvalt waardoor uw riool of afvoer direct verstopt raakt. Wij horen regelmatig dat mensen iets in hun riool of afvoer laten vallen of doorspoelen. Wanneer dit blijft steken is er direct sprake van een verstopping.

Merkt u dat u te maken heeft met een verstopping? En wilt u deze graag zo snel mogelijk laten verhelpen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden op 0348 202 970. Wij helpen u graag!

Woerden Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Woerden
Woerden Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Woerden

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Verstoppingen brengen in veel gevallen problemen en ongemakken met zich mee. Het is begrijpelijk dat u deze zo snel mogelijk wil laten verhelpen. Veel mensen hebben het idee dat zij de verstopping zelf ook kunnen verhelpen. Dat is inderdaad mogelijk.
Wel is het van belang dat u begrijpt dat verstoppingen vaak niet eenvoudig te verhelpen zijn. Veel verstoppingen bevinden zich diep in een afvoer of riool. Het is dan moeilijk de verstopping te bereiken, zonder dat u de beschikking heeft over professionele machines.

Wanneer u zelf aan de slag is begint u met twee stappen. In de eerste stap achterhaalt u waar de verstopping is ontstaan. Vervolgens probeert u een inschatting te maken van waar de verstopping zich precies bevindt.

Om te bepalen waar de verstopping zich bevindt kunt u alle afvoeren doorspoelen met een emmer water. Op het moment dat u ziet dat het water gewoon blijft staan, weet u dat in deze afvoer een verstopping zit.

Op het internet vindt u veel manieren waarop u mogelijk uw verstopping zou kunnen verhelpen. Wij hebben echter gemerkt dat veel van deze manieren het probleem maar tijdelijk verhelpen. Veel van deze verstopping zijn dan dus niet verholpen.

Wilt u dat de verstopping snel en vakkundig opgelost wordt? Daar kunnen wij voor zorgen. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Woerden via 0348 202 970.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in dit vak. Speciaal voor u hebben zij op deze pagina een aantal ontstoppingsmethodes beschreven. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden.

Het is ook goed mogelijk dat u ervoor kiest om deze klus uit te besteden aan een professional. Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen via Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden op 0348 202 970.

Woerden Ontstoppingdienst
Woerden Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Woerden
Wc Ontstoppingsdienst Woerden

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Spoelt het water uit uw toilet niet meer weg wanneer u de wc doorspoelt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.
U kunt een verstopte wc ontstoppen met behulp van een plopper. Naast het feit dat het risico op schade erg laag is, is dit ook een goedkope en eenvoudige manier om uw verstopte afvoer te ontstoppen.

Maak de rubberen zuignap eerst flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Hierdoor sluit de plopper beter aan op hals van het toilet. Hierdoor kunt u een vacuüm creëren en de verstopping verhelpen.

Zet de plopper daarna op de wc. Druk deze rustig naar beneden tot u niet meer verder kan. Vervolgens moet u de plopper omhoog trekken. Door deze handeling ontstaat er zuigkracht, waardoor de verstopping los kan komen van de leiding.

Vaak is de verstopping niet verholpen na één keer ploppen. Daarom raden we u aan dit een aantal keer te herhalen. Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met emmer met warm water.

Wanneer u denkt dat u de verstopping verholpen heeft, vragen wij u altijd de wc een aantal keer door te spoelen met een grote emmer warm water. Zo kunt u de laatste resten wegspoelen. Let op: het water mag niet te heet zijn! Dit beschadigt het porselein en kan het zelf doen breken!

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Veel mensen hebben wel soda of zuiveringszout in huis. Ook dit is een hulpmiddel waarmee u in sommige gevallen een verstopping kunt verhelpen. Deze methode is zeer effectief wanneer de verstopping wordt veroorzaakt door een blokkade van vet, olie en etensresten.
Daarbij komt ook dat deze methode zeer goedkoop en tevens zo goed als risicoloos is. Wanneer de verstopping niet verholpen wordt zal de soda niet hard worden en de verstopping hierdoor nog hardnekkiger maken.

Hoe gaat u te werk? Vul een grote emmer met water en gooi hier een aantal scheppen zuiveringszout bij. Meng dit door elkaar en gooi dit vervolgens in de verstopte afvoer.

De soda gaat nu langzaam aan zijn werk doen. In veel gevallen is het nodig om dit een halve dag te laten intrekken. De volgende dag kunt u controleren of de verstopping is verholpen door een emmer met warm water door de afvoer te spoelen.

Spoelt het water direct weer normaal weg? Dan weet u dat het gelukt is en u de verstopping dus heeft verholpen!

Woerden Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Woerden
Woerden Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Woerden Veermachine

Ontstoppingsveer

Verstopping verhelpen met een ontstoppingsveer

Het is mogelijk om verstoppingen te verhelpen met een ontstoppingsveer. U kunt deze veer goed gebruiken op het moment dat de verstopping is ontstoppen door een prop restafval.
Deze ontstoppingsveren zijn er in allerlei vormen en maten. Deze zijn te koop bij de bouwmarkt bij u in de buurt. Daarnaast kunt u online ook een groot assortiment van verschillende soorten veren vinden.

Wanneer u aan de slag gaat met deze veer raden wij u altijd voorzichtig te werk te gaan. Doordat deze veer hard en stevig is kunt u namelijk schade aanrichten aan uw riool en afvoer.

Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht. Denkt u dat u de verstopping heeft bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken door de veer te duwen, trekken en draaien.

Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is uw rioolverstopping verholpen. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda.

Hogedrukreiniger

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Wanneer u te maken heeft met rioolverstoppingen, kunt u gebruik maken een hogedrukreiniger. Dit is een zeer krachtige manier waar achter wel risico’s bij komen kijken.
Om die reden raden wij u aan eerst de andere methodes te gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda. Hoe dit moet vindt u hierboven.

Heeft u de verstopping nog niet kunnen verhelpen met de andere methodes? En kiest u er toch voor om aan de slag gaan met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

Stop het uiteinde van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de verstopte afvoer. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan met spuiten.

Riool Ontstoppingsbedrijf Woerden
Woerden Ontstoppingbedrijf
Woerden Riool Verstopt
Woerden Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Wij raden het gebruik van chemische ontstoppers af! Deze middelen zijn in veel bouw- en supermarkten te koop.
Deze middelen bevatten namelijk chemicaliën die uw riool of afvoer kunnen aantasten. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking. Hierdoor kunt schade aanrichten aan uw riool en afvoeren.

De specialisten van Ontstoppingsbedrijf Woerden zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing. En bent u daarvoor op zoek naar een specialistische ontstopper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0348 202 970.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Wij zijn werkzaam in Woerden en wijde omstreken. Eerlijkheid en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool.
Wij kunnen u helpen met het inspecteren of reinigen van uw riool. Dan zorgen wij ervoor dat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. Hierdoor is de kans klein dat er een verstopping kan ontstaan en daarnaast wordt de levensduur van de afvoerbuizen geoptimaliseerd.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedklussen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Woerden via 0348 202 970. Wij komen binnen no-time langs!

Woerden Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Woerden

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Woerden
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Woerden rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0348 202 970

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Woerden

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Woerden

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden!

Afvoer Ontstoppen Woerden

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Woerden

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Woerden

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Woerden

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Woerden

Ontstoppingsbedrijf Woerden is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden via 0348 202 970.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Woerden te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Woerden, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0348 202 970.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0348 202 970. Ontstoppingsbedrijf Woerden helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Woerden komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 0348 202 970. Ontstoppingsbedrijf Woerden helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0348 202 970.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Woerden uit?
Ontstoppingsbedrijf Woerden ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Woerden is werkzaam in de stad Woerden en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsdienst Woerden komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsbedrijf Woerden is bereikbaar via 0348 202 970.