Loodgieter Woerden

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Woerden

Loodgieter Woerden? Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf voor een verstopping in uw toilet of afvoer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.

Voor het verhelpen van een verstopping heeft u geen normale loodgieter nodig. Steeds meer mensen begrijpen dat ze met verstopping op zoek moeten naar een specialistische ontstoppingsdienst.

De loodgieter in Woerden helpt u met alle soorten verstoppingen. Daarnaast kunt u ons bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Ook wanneer u hulp zoekt bij het aanleggen en vervangen van riolen zijn wij te bereiken.

Heeft u een verstopping en bent u daarvoor op zoek naar een Loodgieter Woerden? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden via 0348 202 970.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Woerden

Services

Ontstoppingsbedrijf Woerden

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0348 202 970

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Woerden. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Woerden.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Woerden en omstreken

Loodgietersbedrijf Woerden

Wij zijn een loodgietersbedrijf in Woerden die gespecialiseerd zijn in rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan het verhelpen van verstoppingen, repareren van riolen en daarnaast ook het aanleggen van nieuwe rioleringen.
Ontstoppingsbedrijf Woerden is werkzaam zowel in Woerden als daarbuiten. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Heeft u te maken met een verstopping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u diverse ontstoppingsmethodes waarop u mogelijk uw verstopping kunt verhelpen. Wanneer u er niet uitkomt kunt u altijd contact opnemen met onze telefoniste!

Heeft u de hulp van een professioneel loodgietersbedrijf nodig? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Woerden op 0348 202 970. Wij helpen u graag!

Woerden Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Woerden

Jaren Ervaring

Woerden Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Woerden

Ontstoppen

Ontstoppen Woerden?

Wanneer het water in uw wasbak niet meer wegloopt of u de wc niet meer kunt doortrekken, kunt u er wel vanuit gaan dat u te maken heeft met een verstopping. Dit is natuurlijk niet prettig en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.
Een verstopping kan veel overlast met zich meebrengen. U wilt hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk van dit probleem af. De Loodgieter in Woerden helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Wij begrijpen goed dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt oplossen. Ontstoppingsbedrijf Woerden staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat de rioolproblemen zo snel mogelijk verholpen worden.

Wij hebben 24/7 monteurs klaar staan die elke verstopping met spoed kunnen verhelpen! Heeft u te maken met een lekkage als gevolg van een verstopping? Neem dan direct contact op!

Heeft u een verstopping waar u zo snel mogelijk vanaf wilt? Bel nu vrijblijvend met 0348 202 970 om uw probleem te bespreken met een collega van Ontstoppingsbedrijf Woerden. Wij komen graag uw verstopping ontstoppen in Woerden.

Riool Ontstoppen Woerden

Hoort u dat er een borrelend geluid uit de wasbak komt wanneer u de wc doorspoelt? Dan is de kans groot dat uw riolering verstopt aan het raken is.
Wij raden u te allen tijde aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een ontstoppingsdienst. Zij kunnen u snel en effectief van de verstopping afhelpen!

Wij maken gebruik van de meeste moderne apparatuur die er te verkrijgen is. Goed gereedschap in combinatie met een juiste opleiding en denkwijze zorgt altijd voor een perfecte ontstopping. De praktijk heeft laten zien dat onze werkwijze zeer effectief is.

We maken waar mogelijk gebruik van milieuvriendelijke middelen (zoals zuiveringszout en azijn). Daarnaast gebruiken wij een veermachine en zijn onze bedrijfsauto’s allemaal uitgerust met een hogedruksysteem.

Deze effectieve middelen komen onze missie ten goede: Jouw riool zo snel mogelijk ontstoppen, zodat jij weer snel een lach op je gezicht krijgt!

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool? Wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen! Neem nu snel contact op via 0348 202 970.

Woerden Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Woerden
Woerden Loodgieter
Riool Verstopping Woerden Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Woerden

Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan soms lastig zijn. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is in sommige gevallen niet duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert.
Wij willen u graag ondersteunen bij het kiezen van de beste oplossing om van een verstopte afvoer af te komen. Per soort verstopping hebben wij een aparte pagina met diverse ontstoppingsmethodes! Deze pagina’s vindt u op onze website.

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Woerden kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Maar dit is nog niet het einde van onze service. Wij kunnen u namelijk ook voorzien van een vrijblijvend advies. Met dit advies weet u hoe u uw riool in een zo goed mogelijke staat kunt houden.

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Woerden? Wij zijn een ontstoppingsdienst die 24/7 klaar staan voor iedereen in en rondom Woerden. Naam vandaag nog contact op om uw situatie vrijblijvend te bespreken. U kunt ons bereiken op 0348 202 970.

Gootsteen Ontstoppen Woerden

Bent u de afwas aan het doen en loopt het water niet meer weg? Of komt het water in de gootsteen omhoog wanneer u de vaatwasser aan het doen bent? Dan mag u er wel vanuit gaan dat deze verstopt zit.
Het verhelpen van een verstopte gootsteen kan op veel verschillende manieren. Regelmatig komt het voor dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Ook valt ons op dat een verstopping vaak veroorzaakt wordt door vet of olie.

Wij kunnen bij u langskomen om de verstopping te verhelpen. Hierbij brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Wij zijn werkzaam in Woerden en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0348 202 970 om uw klus te bespreken met onze collega. Loodgieter Woerden helpt u graag met uw gootsteen verstopping!

Verstopping Gootsteen Woerden
Woerden Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Woerden
Riool Verstopping Woerden

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Woerden

Spoelt het vuile water niet meer weg uit uw toilet? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopping. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Het verhelpen van een verstopping wordt namelijk steeds lastiger met de tijd.
In veel gevallen begint een verstopping als een kleine ophoping van bijvoorbeeld etensresten of vet. Als de afvoer niet meer gebruikt wordt heeft deze ophoping de tijd om hard te worden. Hier merkt u aan het begin nog nauwelijks tot helemaal niks van, het water kan er immers nog gewoon langs.

Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter tot er geen water meer door de afvoer loopt. Na verloop van tijd is de ophoping zo groot dat het water er minder goed langsheen kan stromen.

Voordat u aan de slag gaat: het kan verstandig zijn om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kunt u simpel doen met een oud zeil. Zo voorkomt u dat er vuile spetters op uw vloer terechtkomen. Daarnaast bespaart het een hoop opruimwerk achteraf.

Wilt u dat onze specialistische loodgieter uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 0348 202 970 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Woerden.
an uw toilet, moet u uw wc ontstoppen. Dit is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn. U ontkomt er helaas niet aan wanneer uw wc verstopt is.

Bent u opzoek naar een loodgieter in Woerden die uw wc kan ontstoppen? Zoek dan niet verder! Bel nu vrijblijvend met 0348 202 970 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Woerden.

Andere services

Overige werkzaamheden

Naast dat wij verstoppingen in een riool, afvoer, gootsteen of wc ontstoppen, kunt u Loodgietersbedrijf Ontstoppingsdienst Woerden ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Aangeraden wordt uw riool en afvoeren eens in de zoveel tijd te laten controleren door een erkend ontstoppingsbedrijf. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

Al onze medewerkers die de beschikking hebben over een rioolcamera zijn uiterst goed opgeleid. Zij kunnen beginnende verstoppingen of anders storingen al in het eerste stadium herkennen.

Door middel van deze camerabeelden een inschatting maken van de ernst van de situatie. Vaak kunnen problemen in het riool verholpen worden door kleinere gerichte reparatie. U voorkomt hiermee dat u direct een grote en tevens dure reparatie laat uitvoeren, waarbij direct uw gehele riool wordt vervangen.

Wij inspecteren graag uw riool en de bijbehorende afvoeren! Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door de vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Woerden? Bel dan op 0348 202 970.

Verstopping Afvoer Woerden
Afvoer Ontstopping Woerden
Loodgieters Woerden
Woerden Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Ontstoppingsbedrijf Woerden vindt voorkomen beter dan genezen. Daarom raden wij u aan uw riool regelmatig preventief te laten reinigen. Dit komt de levensduur van het riool ten goede. U houdt hiermee verstoppingen en andere storingen in uw riool buiten de deur!

Met een rioolreiniging van Ontstoppingsdienst Woerden houdt u uw riolering in optimale staat. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Een rioolreiniging is dus om diverse redenen aan te raden. Wilt u uw riool laten reinigen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden via 0348 202 970.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Naast het ontstoppen van riolen, kunt u Ontstoppingsdienst Woerden ook inschakelen wanneer een riool vervangen of gerepareerd moet worden.

In veel gevallen is een reparatie kleiner en goedkoper dan een gehele rioolvervanging. Daarom raden wij u altijd aan eerst te bepalen of het mogelijk om een gedeelte te repareren in plaats van direct over te gaan op een vervanging.

Echter ontkomt u er soms niet aan. Wanneer uw riool dusdanig beschadigd of verouderd is, zult u uw riool wel moeten laten vervangen. Ook dan staan wij voor u klaar!

Wij hebben een speciaal team die zich volledig richt op het repareren en vervangen van rioleringen. Wij kunnen u helpen wanneer er problemen zijn met rioleringen van oudere en hele nieuwe huizen.

Is uw riool verouderd of beschadigd en wilt u uw riool te laten repareren of vervangen? Neem dan contact op via 0348 202 970. Het team rioolvervangingen van Ontstoppingsbedrijf Woerden staat voor je klaar!

Riool Ontstopping Woerden
Woerden Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Woerden
Riool Ontstoppingsdienst Woerden

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Is het u nog niet gelukt om de verstopping te verhelpen? Twijfel dan niet en schakel direct de hulp van een professionele ontstoppingsdienst in Woerden in! Onze vakmannen hebben jaren ervaren in het snel ontstoppen van allerlei soorten verstoppingen.
Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma en speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping teniet kunnen doen. Ontstoppingsbedrijf Woerden staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u te helpen bij het oplossen van uw rioolproblemen.

Wij zijn werkzaam in Woerden en wijde omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Wij komen u zo snel mogelijk helpen met uw verstopping.

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? Of wilt u dat wij uw afvoeren preventief komen reinigen? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsdienst Woerden via 0348 202 970.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Woerden
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Woerden rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0348 202 970

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Woerden

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Woerden

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Woerden!

Afvoer Ontstoppen Woerden

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Woerden

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Woerden

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Woerden

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Woerden

Ontstoppingsbedrijf Woerden is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Woerden via 0348 202 970.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Woerden te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Woerden, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0348 202 970.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0348 202 970. Ontstoppingsbedrijf Woerden helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Woerden komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 0348 202 970. Ontstoppingsbedrijf Woerden helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0348 202 970.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Woerden uit?
Ontstoppingsbedrijf Woerden ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Woerden is werkzaam in de stad Woerden en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsdienst Woerden komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsbedrijf Woerden is bereikbaar via 0348 202 970.